Praktische info

Regelmatig wordt de vraag gesteld
welk genre muziek er wordt gespeeld.

Mijn jarenlange ervaring leerde mij dat een goede DJ moet kunnen inspelen op zijn publiek. Door het publiek aan te voelen en de juiste muziekkeuze te maken, heeft jouw feest alle kans van slagen, zowel voor de jongere als de oudere generatie. 
Onze disc-jockeys worden dan ook nauwkeurig geselecteerd en opgeleid, naar de eisen van de zaakvoerder. Wanneer u dus één van onze medewerkers treft, verzekeren wij u dat dit een persoon is met ervaring in het verzorgen van allround feesten en aan al onze eisen voldoet.
Elke Dj heeft natuurlijk ook zijn eigen specialiteit, waardoor er soms een combinatie gevraagd wordt van meerdere DJ's voor een feest.

De muziekcollectie is doorheen de jaren uitgegroeid tot een enorme verzameling en bevat muziek van de jaren 50' tot hedendaagse Pop, Rock, Dance, R&B, Hip Hop en de hits van het moment, met tussenin de swingende jaren 70' en de fuifmuziek van de jaren 80' & 90'

 Een weloverwogen afwisseling van al deze muziek maakt het mogelijk om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen !
 
 
 

Hoe gaat alles nu in z'n werk ? 

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat een goede voorbereiding aan de basis van een geslaagd feest ligt.

Daarom vinden we het heel belangrijk om samen met jullie rond de tafel te zitten voor een eerste kennismaking en persoonlijk te luisteren naar wat jullie van jullie feest verlangen.
Geen enkel feest is hetzelfde en iedereen wil toch dat hun feest net dat unieke en beste ooit geweest is. 

Na onze eerste kennismaking overlopen we samen vrijblijvend het contract.
Dit omvat uiteraard jullie persoonlijke gegevens en de informatie die wij nodig hebben om jullie feest of event tot in de puntjes te verzorgen.
Zijn er vragen die u momenteel nog niet kan beantwoorden? Geen probleem, neem jullie tijd om hierover na te denken. Aanvullende informatie kan immers nadien nog doorgegeven worden
 per telefoon, per mail of gewoon bij een tweede ontmoeting. Indien er nog verdere vragen zouden zijn, kunnen jullie deze gerust stellen.

Voor het feest houden we nog contact met elkaar en overlopen we nog eens alles, om indien nodig de laatste regelingen te treffen.
Op dat ogenblik kan u ook vrijblijvend een playlist bezorgen, zo kan onze DJ van dienst zich een beter beeld vormen van wat jullie en de genodigden juist verlangen.
De gemaakte afspraken worden nageleefd en een kennismaking met de DJ van dienst wordt ingepland.
Ons motto luidt steeds "U vraagt, wij draaien & U vraagt, wij helpen" !!!

Ieder feest wordt persoonlijk en tot in detail voorbereid om zo aan jullie verwachtingen te voldoen. Op deze manier zorgen wij voor een spetterend en geslaagd feest op jullie dag !

Garantie? Zieke, ongeval, familiale gebeurtenissen... het zijn onvoorziene omstandigheden die niet uitgesloten kunnen worden, waardoor de opgegeven DJ niet aanwezig kan zijn op jullie feest.
Geen probleem!
Net zoals bij de aankoop van een product, geeft Wesley's Discobar de garantie dat er, ingeval van overmacht, steeds een professionele DJ ter beschikking wordt gesteld op jullie feest.
Hierdoor kan u bij ons een gerust gevoel hebben en heeft u geen stress meer om last minute nog een andere DJ te moeten zoeken. Deze DJ is evenwaardig en wordt volledig door ons gebriefd, zoals eerder onderling werd afgesproken. Er is geen hinder, waardoor jullie feest zonder zorgen kan worden verder gezet.
Reeds meerdere mensen hebben we hiermee in het verleden uit de nood geholpen.Wesley's discobar staat voor garantie en service !

Wenst u bijkomende informatie of heeft u nog vragen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons via email of telefoon.

 


 
 
 


Wesley's Discobar
Lage Bokstraat 41
9111 Belsele
Tel./Fax  : 03 776 85 50
GSM : 0494 43 64 03
E-mail : 
info@wesleysdiscobar.be
 
 

 


 Wesley's Discobar
 maakt van uw feest of evenement een succes. 
Onze DJ's hebben jarenlange ervaring en
beschikken over de beste professionele licht- en geluidsapparatuur.